Ιδιωτική κατοικία στη Ν. Αγχίαλο Βόλου

Μελέτη & κατασκευή παραθαλάσσιας ιδιωτικής κατοικίας στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Μελέτη & κατασκευή παραθαλάσσιας ιδιωτικής κατοικίας στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

 • Πελάτης
  Ιδιώτης
 • Κατασκευή
  Delta Design
 • Υπηρεσίες
  Μελέτη, κατασκευή
 • Ημερομηνία
  2020
single-project__bg-parallax

Το σπίτι βρίσκεται 12 χλμ από την πόλη του Βόλου. Το ακίνητο βρίσκεται σε πλαγιά και σε απόσταση περίπου 100μ από τη θάλασσα.
Σχεδιάστηκε από την DELTA DESIGN και η βασική φιλοσοφία του ακινήτου ήταν όλοι οι χώροι της κατοικίας να βλέπουν στον Παγασητικό κόλπο και τις κορυφές των Ορθρών, εξυπηρετώντας παράλληλα τις λειτουργικές ανάγκες των ιδιοκτητών.
Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων και έχει εμβαδόν 320 τμ σε δύο επίπεδα.

* Περιβάλλον χώρος 4 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα και διαμορφωμένο πράσινο που συνάδει με την ευρύτερη περιοχή του οικοπέδου

* Η είσοδος στο σπίτι και η αυλή, εναρμονίζονται με το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας πέτρινες και μαρμάρινες ποδιές στους τοίχους.

* Α + ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του ακινήτου καλύπτεται από πλήρες σύστημα θερμομόνωσης και πάνω του υπάρχουν ηλιακοί συλλέκτες επίπεδης μορφής, συνολικής ισχύος 10kwh.

* Δεξαμενή βρόχινου νερού για πότισμα της γύρω περιοχής.

* Το κέλυφος του σπιτιού κατασκευάστηκε με (σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης BAUMIT) και στη συνέχεια βάφτηκε με ακρυλικό χρώμα σιλικόνης για μεγαλύτερη προστασία.

* Για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού καθώς και της πισίνας, (επιλέχθηκαν τα μονωτικά υλικά BAUMIT 2 συστατικών) και στη συνέχεια επικαλύφθηκαν πλακάκια με κόλλα BAUMIT.